Huoneistoesittelyt


Vuokra-asunnot ovat osana kahta vierekkäistä kiinteistöä, Kiinteistö Oy Kauhajoen Vainiotalo, sekä Kiinteistö Oy Kauhajoen Vainiotalo II
Panostamme asumismukavuuteen ja edullisuuteen, mm. osa yhtiöiden kuluttamasta sähköstä tuotetaan omalla päästöttömällä aurinkovoimalalla, asuntojen lämmitys hoituu kaukolämmöllä ja kiinteistöhuolto toimii 24/7.
Isot asfaltoidut piha- ja pysäköintialueet.
Molemmissa kiinteistöissä lapsille leikkipaikka.
Saunat ja pyykkitupa varattavissa sinulle sopivana ajankohtana.

Kaikkiin asuntoihin sisältyy ulkovarasto, pesukoneliitäntä, parveke tai terassi, sekä keittiössä jääviileäkaappi sekä liesi.
Lisäksi huoneistossa on hyvin säilytystilaa

vuokrahuoneisto kauhajoki yksiö
huoneistokuva

35m2 yksiö

Kompakti ja helppohoitoinen. Kaikissa yksiöissä on terassi ja ne sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Yksiöissä on isot valoisat ikkunat.

vuokrahuoneisto kauhajoki kaksio
huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva

50,5m2 kaksio

Avara olohuone tarjoaa mukavasti tilaa rentoutumiseen ja eteisessä tilavat vaatekaapit auttavat pitämään tavarat järjestyksessä. Kaikki 50,5m2 kaksiot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Isolla liukuovella erotettu yhtenäinen keittiö ja olohuone josta pääsy terassille.

vuokrahuoneisto kauhajoki kaksio
huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva

57m2 kaksio

Eteinen avautuu eri huoneisiin, erillinen keittiö ja makuuhuoneessa myös vaatehuone. Olohuoneesta pääsy terassille / parvekkeelle ja tilava suihkuhuone.

vuokrahuoneisto kauhajoki kolmio
huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva huoneistokuva

71m2 kolmio

Kaksi erillistä makuuhuonetta mahdollistavat joustavan asumisen. Keittiön ja ison olohuoneen välissä iso liukuovi ja terasille valoisat ikkunat. Kolmiossa on tilava vaatehuone toisen makuuhuoneen yhteydessä.